Privé Tours / Auschwitz

 

Privé tours zijn ook mogelijk, voor groepen van minimaal 4 personen.
Prijzen voor privé groepen worden individueel vastgesteld, al naar gelang de wensen van de groep. Met eigen gids, eigen begintijd en eigen programma!
Privé tours beginnen vanaf €200 per groep.

Privé fietstour / Auschwitz tour / combitour

Het kan gaan om een reguliere fietstour, waarbij de route iets kan worden aangepast, de tour kan langer of korter duren.
Er kunnen bezoeken aan bars of restaurants worden georganiseerd, met bijvoorbeeld een bijzondere wodka proeven, of andere lokale lekkernijen. In ieder geval heeft u een eigen gids en komen er geen derden bij de groep.
Indien de groep erg groot is (25+ personen) wordt deze opgesplitst onder meerdere Nederlandstalige gidsen. Ook tours naar Auschwitz zijn mogelijk als privé tour.

Natuurlijk kunnen er ook uitgebreidere tours worden georganiseerd in combinatie met de fietstour. Denk bijvoorbeeld aan bezoeken aan Auschwitz, of kamp Plaszow. In dat geval wordt u de gehele tour lang begeleid door éen van onze Nederlandstalige gidsen. Bij deze langere tours met extra attracties wordt in de meeste gevallen een privé bus met chauffeur gehuurd.
Een combi Fietstour / Auschwitz-tour (op 2 aaneenvolgende dagen) is te boeken via onze partners onder deze link: www.dutchpointkrakow.nl/product/auschwitz/
(Info over de combitour staat dan onderaan op de partner-site)

Auschwitz-Birkenau
Auschwitz-Birkenau

Bent u geinteresseerd in een privé fiets- of Auschwitz-tour, neem dan contact met ons op per email: office@krakaufietstour.com
(minimaal 4 personen / vanaf €180)

We kunnen dan de wensen, mogelijkheden en kosten bespreken.

Rynek Glowny
Rynek Glowny